Ve yeni teknik direktör Selçuk İnan! Hayırlı uğurlu olsun

Selçuk İnan, Süper Lig'e geri dönüyor. İlk teknik direktörlük deneyimini Kasımpaşa'da yaşayan genç çalıştırıcı Selçuk İnan, yine bir İstanbul takımının başına geçmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

İlk teknik direktörlük deneyimini Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da yaşayan Selçuk İnan, geri dönmeye hazırlanıyor. Yine bir İstanbul takımını çalıştıracak olan Selçuk İnan, Pendikspor ile anlaşmaya vardı.

SELÇUK İNAN İLK HOCALIĞINI KASIMPAŞA'DA YAPTI

Antrenörlüğe Galatasaray'da yardımcı antrenörlük yaparak başlayan Selçuk İnan, ilk teknik direktörlük deneyimini Kasımpaşa'da yaşamıştı. 2022-23 sezonunda Kasımpaşa'da teknik direktörlük görevine getirilen İnan'la daha sonrasında aynı sezonun Mart ayında yollar ayrılmıştı.

GERİ DÖNÜYOR! ANLAŞMA SAĞLANDI

Selçuk İnan geri dönmeye hazırlanıyor. beIN Sports'un haberine göre; Osman Özköylü ile yollarını ayıran Süper Lig ekiplerinden Pendikspor, Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına vardı. Bir pürüz çıkmaması halinde iki tarafında kısa sürede resmi imzaları atacağı belirtildi.

13 MAÇLIK KARNESİ

Kasımpaşa'nın başında 13 resmi maça çıkan Selçuk İnan, bu karşılaşmalardan 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.