Ve yeni teknik direktör Jürgen Klopp! Resmen duyurdular: Takım artık ona emanet

Liverpool'dan ayrılacağını açılan Jürgen Klopp için flaş bir gelişme yaşandı. Geleceği merak konusu olan Alman teknik adamın yeni adresi belli oldu. İşte Jürgen Klopp haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

İngiliz devi Liverpool'un başında 9'uncu sezonunu geçiren Jürgen Klopp son günlerde gündemden düşmüyor. Sezon sonu İngiliz ekibindeki görevinden ayrılacağını açıklayan deneyimli teknik adamın ismi birçok dev ekiple anılıyordu. Son olarak İspanyol basınında bir iddia gündeme geldi. İspanyol basınında yer alan habere göre; Sezon sonu görevi bırakacak olan Xavi yerine Jürgen Klopp'un takımın başına geçeceği belirtildi.

JURGEN KLOPP, LA LIGA'YA GİDİYOR

Dünyanın en başarılı teknik direktörleri arasında gösterilen Jürgen Klopp, kısa bir süre önce Liverpool'dan ayrılacağını açıklamıştı. Hemen hemen dünyadaki tüm futbolseverlerin geleceğini merak ettiği Jürgen Klopp içni sıcak gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basını, Jürgen Klopp'un önümüzdeki sezondan itibaren Barcelona'nın başına geçeceğini manşetlerine taşıdı.

XAVI DE BIRAKACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Barcelona'da teknik direktör Xavi, sezon başı görevden ayrılacağını açıklamıştı. İspanyol çalıştırıcı, takımın aldığı kötü sonuçların ardından takımın değişime ihtiyacı olduğunu ve yapılacak en iyi şeyin 30 Haziran'da gitmesi olduğunu söylemişti.

KLOPP'UN LIVERPOOL RAKAMLARI

Jürgen Klopp, Liverpool'un başında 467 maça çıktı. 57 yaşındaki teknik adam bu mücadelelerde 290 galibiyet, 96 beraberlik ve 81 mağlubiyet yaşarken maç başına 2.07 puan ortalaması yakaladı.

www.aksam.com.tr