Ve yeni teknik direktör Hamza Hamzaoğlu! Hayırlı uğurlu olsun...

Bir dönem Süper Lig'de fırtınalar estiren Hamza Hamzaoğlu için sıcak bir gelişme yaşandı. İki yıldır takım çalıştırmayan başarılı çalıştırıcı, Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. İşte Hamza Hamzaoğlu haberinin detayları...

Süper Lig'de Hamza Hamzaoğlu için flaş bir gelişme yaşandı. Son olarak Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da teknik direktörlük görevi yapan Hamza Hamzaoğlu'nun yeni takımı belli oldu.

HAMZA HAMZAOĞLU, 2 YILDIR BOŞTAYDI

Daha önceden Süper Lig'de birçok takımda görev alan Hamza Hamzaoğlu, son olarak Trendyol 1. Lig takımlarından Eyüpspor'da teknik direktörlük yapmıştı. Yaklaşık 2 yıldır sessizliğini koruyan 53 yaşındaki teknik adam, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor.

GERİ DÖNÜYOR!

beIN SPORTS'un haberine göre; Marius Sumudica ile yolları ayırmayı planlayan Gaziantep FK'nın teknik direktör adayı Hamza Hamzaoğlu. Son olarak Eyüpspor'u çalıştıran 52 yaşındaki çalıştırıcı, Antep temsilcisiyle Süper Lig'e geri dönebilir.

GALATASARAY İLE 3 KUPASI VAR

Hamza Hamzaoğlu, daha önceden Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor, Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Bursaspor, Osmanlıspor, Antalyaspor, BB Erzurumspor, Gençlerbirliği, Yeni Malatyaspor, Kayserispor ve Çaykur Rizespor'u çalıştırdı. 53 yaşındaki çalıştırıcı Galatasaray'ın başında Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa kazanma başarısı gösterdi.