Ve yeni teknik direktör Fatih Terim! Yılın imzasını resmen atıyor...

Fatih Terim için Yunanistan'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Ara transferde başına geçtiği Panathinaikos'ta iyi günler geçirmeyen deneyimli çalıştırıcı Fatih Terim'in yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Yunan basını, 70 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim'in ayrılacağını iddia ederken yeni takımını da duyurdu.

FATİH TERİM İÇİN AYRILIK SESLERİ YÜKSELİYOR

Ara transferde sürpriz bir şekilde Panathinaikos'a imza atan Fatih Terim, iyi günler geçirmiyor. Oynattığı futbolla tartışma konusu olan Terim için Yunan basınında "Panathinaikos'un durumu bundan daha kötü olamaz" ifadelerine yer verildi ve ayrılık ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Yunan basınında yer alan habere göre; Panathinaikos'tan ayrılığı gündemde olan Fatih Terim'in yeni adresi belli oldu. 70 yaşındaki teknik adamın Yunanistan'dan ayrılması durumunda geçtiğimiz yaz adının sık sık anıldığı Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'nin başına geçebileceğini ileri sürdü.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında şu ana kadar 14 maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak maç başına 2 puan ortalaması yakaladı.