Ve yeni teknik direktör Burak Yılmaz! Hayırlı, uğurlu olsun

Burak Yılmaz resmen geri dönüyor. Son olarak Kayserispor'da görevinden ayrılan genç teknik adam, takımın başına geçmeye hazırlanıyor. İşte Burak Yılmaz cephesinde yaşananlar ve 39 yaşındaki hocanın yeni durağı...

Süper Lig'de yeni sezon heyecanı devam ederken son olarak Kayserispor'u çalıştıran teknik direktör Burak Yılmaz cephesinde de önemli bir gelişme yaşandı. Genç teknik adam, Süper Lig ekibinin gündemine geldi. İşte detaylar...

BURAK YILMAZ GÜNDEME GELDİ

Süper Lig'e Kayserispor'un başında başlayan teknik direktör Burak Yılmaz, istenen sonuçların alınamaması üzerine takımından ayrılmıştı. Burak Yılmaz, "Artık hoca değişmesi lazım. Çünkü biz her şeyi yapıyoruz. Çalışıyoruz, uyumuyoruz, baskıyı değiştiriyoruz, oyun kurmayı değiştiriyoruz, kavga ediyoruz, sarılıyoruz, değişmiyor. Artık bir tane bir şey kaldı, hocanın gitmesi" açıklamasıyla birlikte takıma veda etmişti.

Bir süredir boşta olan 39 yaşındaki antrenör, bir başka Süper Lig ekibi olan Antalyaspor'un gündemine geldi.

ALEX DE SOUZA'NIN KOLTUĞU SALLANTIDA

Alex de Souza'yı göreve getiren Süper Lig ekibi Antalyaspor, Brezilyalı teknik direktörden henüz istenen performansı göremedi. Kulübe yakın kaynaklar, Alex de Souza'nın Galatasaray maçının ardından koltuğunun sallantıda olduğunu ve puan kayıplarının devam etmesi durumunda yolların ayrılacağını belirtti.

İddiaya göre camia içerisinde birçok isim, Alex de Souza ile yolların ayrılmasını teklif etti. Brezilyalı teknik adamın önümüzdeki süreçte alacağı sonuçlar, geleceğini belirleyecek.

LİSTEDEKİ İSİMLER

Öte yandan Antalyaspor'un olası teknik direktör ayrılığı için gündemindeki isimler de belli oldu. Başta Burak Yılmaz olmak üzere Antalyaspor'un gündemine, Bülent Korkmaz, Emre Belözoğlu ve Servet Çetin'i aldığı belirtildi.

Geride kalan 9 maçta 8 puan toplayabilen Antalyaspor, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

www.aksam.com.tr