Ve yeni teknik direktör Antonio Conte! Resmi görüşmelerde mutlu son

Antonio Conte ile resmen anlaşma sağlandı. Uzun süredir teknik direktör arayışları sonrası İtalyan hoca ile el sıkışıldı. İşte Antonio Conte cephesinde yaşanan o gelişme...

Futbolda 2023/24 sezonu sona ererkek kulüplerde gelecek sezonun çalışmaları da başladı. Süper Lig'den bazı kulüplerin yanı sıra Avrupa futbolunda da önemli takımlar teknik direktör arayışlarına başlamıştı. Dünya futbolunun son dönemdeki en önemli teknik adamlarından biri olan Antonio Conte cephesinde ise önemli bir gelişme yaşandı. Kariyerinde Atalanta, Juventus, İtalya Milli Takımı, Chelsea, Inter ve Tottenham gibi takımları çalıştıran Antonio Conte'nin yeni durağı belli oldu.

ANTONIO CONTE MAAŞ BEKLENTİSİNİ DÜŞÜRDÜ!

Avrupa'nın birçok liginden birçok takımla anılan Antonio Conte, flaş bir karar aldı. Bu zamana kadar çeşitli kulüplerle masaya oturan ancak mali şartlarda hiçbir takımla anlaşamayan deneyimli çalıştırıcı, maaş beklentisinde ciddi bir düşüşe gitti. 54 yaşındaki teknik adamın aldığı bu karar sonrası önemli bir gelişme yaşandı.

VE RESMİ ADIMLAR ATILDI!

Son olarak Premier Lig'de Tottenham macerası sonrası bir süredir boşta olan Antonio Conte'nin yeni durağı belli oldu. İngiliz ve İtalyan basınından gelen bilgilere göre; Serie A'da yeniden çıkışa geçmek isteyen ekiplerden Napoli, Antonio Conte'yi takımın başına getirmek için gaza bastı. Conte ismiyle daha önce de görüşen ancak mali şartlar sebebiyle anlaşamayan Napoli cephesi, bu kez hocayı ikna ederek bu işi tamamlamak istiyor. Öte yandan gelen bilgilere göre bir başka Serie A ekibi Milan'ın da başarılı teknik adamı gündeminde tuttuğu öğrenildi.

Kariyeri boyunca üst düzey takımlarda çeşitli başarılar yakalayan Antonio Conte'nin yeni adresinin kısa süre içerisinde resmi açıklamayla duyrulması bekleniyor.

www.aksam.com.tr