Ve yeni teknik direktör Antonio Conte! Resmen duyurdular: Hayırlı uğurlu olsun...

Antonio Conte için sürpriz iddia İtalya basınından geldi. Adı geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın da gündemine gelen başarılı teknik direktör Antonio Conte'nin yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Adı son olarak Beşiktaş ile gündeme gelen Antonio Conte'nin yeni adresi belli oldu. Son olarak Tottenham'ı çalıştıran başarılı teknik direktör Antonio Conte'nin yeni durağı İtalya Serie A olacak.

ANTONIO CONTE, BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNDEYDİ

Bu sezona Şenol Güneş ile başlayan daha sonra Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile de yolları ayıran Beşiktaş için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlıların teknik direktörlüğe Antonio Conte'yi getirmek istediği öne sürüldü. Ancak başarılı hocadan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçildiği belirtildi.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İtalya basınında yer alan habere göre; Stefano Pioli ile yolları ayırması gündemde olan Serie A devi Milan, takımın başına Antonio Conte'yi getirmeyi planlıyor. Devre arasında Pioli ile yolları ayırma ihtimali yükselen İtalyan ekibi, Conte ile görüşmelere başladı.

KARİYER ÖZETİ

Antonio Conte ilk teknik direktörlük deneyimini Arezzo'da yaşadı. 54 yaşındaki teknik adam ayrıca, Bari, Atalanta, AC Siena, Juventus, İtalya Milli Takımı, Chelse, Inter ve son olarak da Tottenham'da görev aldı.