Ve yeni teknik direktör 78 yaşında Mircea Lucescu oldu! Hayırlı uğurlu olsun...

Mircea Lucescu, Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Yeni adresi uzun süredir merak konusu olan tecrübeli çalıştırıcı Mircea Lucescu'nun yeni takımını Rumen basını duyurdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Son olarak Dinamo Kiev'i çalıştıran teknik direktör Mircea Lucescu, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş dahil birçok takımla gündeme geldi. Mircea Lucescu'nun merak edilen yeni adresini Romanya basını açıkladı.

MIRCEA LUCESCU, BEŞİKTAŞ İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Şenol Güneş sonrası geçici olarak takımın başına geçen Burak Yılmaz ile de yollarını ayıran Beşiktaş'ta gündeme gelen isimlerden biri de Mircea Lucescu olmuştu. Ancak siyah-beyazlılar tercihini Rıza Çalımbay'dan yana kullandı.

YENİ ADRESİ SONUNDA BELLİ OLDU

Romanya basınında yer alan habere göre; Romanya Futbol Federasyonu Başkanı Razvan Burleanu, Mircea Lucescu ile görüşme gerçekleştirecek. Milli takımın başına 78 yaşındaki tecrübeli ismin getirilmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde Edward Iordanescu ile yolların ayrılmasının ardından resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

KARİYERİNDE YOK YOK!

İlk teknik direktörlük tecrübesini Romanya Milli Takımı'nda yaşayan Mircea Lucescu, daha sonrasında FC Dinamo, AC Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid Bukarest, Inter, Galatasaray, Beşiktaş, Shakhtar Donetsk, Zenit, Türkiye A Milli Takım ve son olarak da Dinamo Kiev'de görev aldı.