Ve yeni sol kanat Federico Chiesa! Yüzyılın transferi 4 yıllık imzayı atıyor

Federico Chiesa transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Ülkesi İtalya ile EURO 2024'e veda eden yıldız futbolcu, resmen imzayı atıyor. İşte Federico Chiesa transferinde son durum...

Avrupa futbolu, EURO 2024 heyecanını geride bırakmak üzere. A Milli Takım'ımızın da bir önceki tur veda ettiği turnuvada artık son maçlarına girilirken, kulüplerde transfer hareketliliği de hız kazandı. Birçok dünya yıldızı isim, turnuvaya veda etmeleri sonrası gelecek planları yapmaya başladı. Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ise şu sıralar gündemlerindeki futbolcular için gaza bastı.

Öte yandan Avrupa'nın dev ekiplerinden Juventus ise büyük bir yapılanma içerisinde. Son yıllarda ligde ve Avrupa'da büyük gerileme içerisinde olan Torino ekibi, yeni sezonda birçok önemli futbolcusuyla yollarını ayırma kararı aldı. O isimlerden birisi de Federico Chiesa oldu.

FEDERICO CHIESA TRANSFERİ RESMEN DUYURULDU!

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, yıldız futbolcu Federico Chiesa ile yollarını ayırma kararı aldı. Gelen bilgilere göre İtalyan ekibi, 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunu gözden çıkardı. Juventus'un hedefindeki ismin ise Manchester United'dan ayrılacak olan Jadon Sancho olduğu ortaya çıktı.

Juventus cephesi, Federico Chiesa'dan elde edilecek olan gelirle birlikte o bölgeyi Jadon Sancho ile güçlendirme hedefinde.

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU!

İtalyan basınından gelen bilgilere göre; Juventus Kulübü, Federico Chiesa'nın bonservisini belirledi. İtalyanlar, oyuncu için yaklaşık 25 milyon euro dolaylarında bir bonservis bedeli talep edildiğini duyurdu. Bu gelişme sonrası Roma'nın Chiesa için devrede olduğu açıklandı.

Roma cephesi, İtalyan futbolcuyla 4 yıllık bir sözleşme imzalama hedefinde.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

JOSE MOURINHO'NUN DA GÜNDEMİNDE

Öte yandan yeni sezonda hızlı bir sol kanat oyuncusu arayan Fenerbahçe'ye de Federico Chiesa ismi önerildi. Sarı lacivertli kulüpte gözler, teknik direktör Jose Mourinho'ya çevrildi. Portekizli teknik adamın kararı doğrultusunda resmi bir hamlenin yapılıp yapılmayacağı merak konusu.

Başta sol kanat olmak üzere hücum hattının hemen hemen her yerinde forma giyebilen İtalyan futbolcu, bu sezon Serie A'da 33 maçta 9 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

www.aksam.com.tr