Ve yeni orta saha Sofyan Amrabat! Süper Lig devine hayırlı, uğurlu olsun

Sofyan Amrabat transferinde nihayet beklenen haber geldi. Uzun süredir gündemde yer alan ve transfer görüşmelerinin sürdüğü Faslı futbolcu, sonunda imzayı atıyor. İşte Sofyan Amrabat transferinin detayları...

Süper Lig devlerinde transfer hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Nefes kesecek bir şampiyonluk yarışının olması beklenen ligimizin devleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, kadrolarına yapacakları son takviyelere yoğunlaştı. Gündemde ise çok önemli isimler var. O futbolculardan birisi de Sofyan Amrabat.

İtalya Serie A ekibi Fiorentina'dan ayrılacak olan Faslı orta saha için uzun süredir transfer görüşmeleri devam ediyordu. İtalyanlar, 28 yaşındaki futbolcu için beklenen haberi duyurdu.

YENİ ORTA SAHA: SOFYAN AMRABAT

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Manchester United'da geçiren Sofyan Amrabat, kiralık kontratının bitmesiyle birlikte kulübü Fiorentina'ya geri döndü. 28 yaşındaki oyuncu, İtalyan ekibinden ayrılmak istiyor. Bu sebeple kendisine yapılacak olan teklifler için beklemeye geçmişti. Sofyan Amrabat'ın ilk hedefinin Manchester United olduğu bildirildi.

İtalyan basını, yıldız futbolcunun bonservisiyle birlikte İngiliz devi Manchester United'a gitmek istediği duyurdu. Ancak Kırmızı Şeytanlar, oyuncuya herhangi bir resmi teklif yapmadı. Fiorentina'ya yakın kaynaklar, Manchester United'ın bu transfer için masada olmadığı ve Sofyan Amrabat'ın bonservisini almakla ilgilenmediğini aktardı.

BONSERVİSİ BİLE BELLİ OLDU!

Yaşanan bu gelişmeler sonrası bu transferde masadaki en güçlü aday olarak Fenerbahçe kaldı. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Jose Mourinho'nun istediği yıldız futbolcu için resmi teklif iletildi. Gelen bilgilere göre Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun satışından gelecek gelirle birlikte yaklaşık 15 milyon euro dolaylarında bir bonservis bedeliyle Sofyan Amrabat'ı transfer etmek istiyor.

Kısa süre içerisinde önce Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığının resmiyet kazanması, sonrasında da Sofyan Amrabat'ın Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

www.aksam.com.tr