Ve yeni Lionel Messi bulundu! Tüm dünya harika yeteneğin peşinde...

Yeni Lionel Messi, Brezilya'dan geliyor. Dünya futbolunun dev kulüpleri, Palmeiras forması giyen 16 yaşındaki futbolcu için yarışa girdi. İşte yeni Lionel Messi olarak görülen genç yetenek...

FATİH BURAK YILDIRIM

Dünyanın en önemli futbolcu fabrikalarından biri olarak görülen Brezilya, futbol tarihine yeni bir yıldız kazandırmaya hazırlanıyor. Brezilya Ligi ekiplerinden Palmeiras forması giyen 16 yaşındaki Estevao Willian için herkes yeni Lionel Messi ifadesini kullanıyor.

YENİ LIONEL MESSI: ESTEVAO WILLIAN

Henüz 16 yaşında olan ve Palmeiras altyapısından yükselerek a takıma çıkan Estevao, yetenekleriyle görenleri büyülüyor. Sol ayağını kullanan ve genellikle sağ kanatta oynamayı seven genç yetenek, dünya futbolunda 'Küçük Messi' olarak adlandırılıyor. Avrupa'nın dev kulüpleri ise onun için resmen harekete geçmiş durumda. Yeni Lionel Messi için ilk harekete geçen kulüp Barcelona olmuştu. Ancak İspanyol ekibine transferde çok dişli rakipler çıktı.

İspanyol basını, Barcelona'nın ardından Manchester City, Manchester United, Chelsea ve Paris Saint-Germain'in genç futbolcu için resmen devrede olduğunu duyurdu. Haberin detayında ise Barcelona'nın bu güçlü rakipler karşısında işinin bir hayli zora girdiği ifade edildi.

Palmeiras, böyle bir yeteneği kolay kolay bırakmaya niyetli değil. Henüz 16 yaşında olmasına rağmen Estevao Willian'ın transferi için rekor rakamlara çıkılacak gibi duruyor.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım