Ve yeni kaleci Uğurcan Çakır! Kimse bunu beklemiyordu: Transferi resmen duyurdular...

Uğurcan Çakır transferi açıklandı. Süper Lig'de Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, sürpriz bir transfere imza attı. İşte detaylar...

Süper Lig'de altyapısından yetiştiği Trabzonspor'un uzun yıllardır formasını giyen Uğurcan Çakır, gelecek yaz bordo mavili ekibe veda edecek. 27 yaşındaki milli file bekçisinin yeni adresi ise herkesi şaşırttı.

UĞURCAN ÇAKIR TRANSFERİNİ DUYURDULAR!

Trabzonzpor'da bir Süper Lig şampiyonluğu ve bir kez de Türkiye Kupası kazanan Uğurcan Çakır'ın yeni takımı açıklandı. Birleşik Krallık'ta birçok kaynaktan gelen bilgilere göre; İskoç ekibi Celtic, Uğurcan Çakır'ı resmen gündemine aldı. Haberin detayında, gelecek yaz yeni bir kaleci ile yola devam edecek olan Celtic'in Liverpool'dan Kelleher ve Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır ile ilgilendiği kaydedildi.

ŞAMPİYONLUĞU ONU BİR ADIM ÖNE TAŞIYOR

İskoçlar, Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor ile yaşadığı şampiyonluğa dikkat çekerek, onun bir büyük takım kalecisi olduğunu savundu. Öte yandan Kelleher'ın aksine maç ritminin de yüksek olması Uğurcan'ı bir adım daha öne taşıyor.

Uğurcan Çakır özellikle son dönemde Galatasaray ile de anılıyordu. Ancak Trabzonspor cephesi, onu Süper Lig'de bir rakibine kaptırmak istemiyor. Bu sebeple yakın zamanda Celtic ile yapılacak olan resmi görüşmelere göre hareket edilmesi bekleniyor.

www.aksam.com.tr