Ve yeni hoca Stefano Pioli oldu! Anlaşmayı resmen duyurdular

Stefano Pioli takımın yeni teknik direktörü oldu. Serie A devi Milan ile yollarını ayıran İtalyan teknik adamın teklifi kabul etti. İşte Stefano Pioli cephesinde yaşanan flaş gelişme...

Futbolda 2023/24 sezonunun sonuna gelinirken yaz transfer dönemi öncesi önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Uzun süredir Serie A'da Milan'ı çalıştıran İtalyan teknik adam Stefano Pioli takımına veda etti. Son dönemde Fenerbahçe ile de ciddi şekilde adı anılan 58 yaşındaki antrenörün yeni durağı ise belli oldu.

STEFANO PIOLI SESLERİ!

Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrildi. Sarı lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım, gerçekleştirilecek olan genel kurulda mevcut başkan Ali Koç ile yarışacak. Yıldırım'ın en büyük vaatlerinden birisi ise dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho olmuştu. Buna karşılık mevcut başkan Ali Koç'un ise Stefano Pioli'yi gündeminde tuttuğu iddia ediliyordu. Pioli'nin yeni durağını ise açıkladılar.

İTALYAN DEVİNE GİDİYOR

İtalyan basınının aktardığı bilgiye göre; Milan ile yollarını ayıran Stefano Pioli, Serie A'nın bir başka önemli kulübü Napoli'nin başına geçiyor. İtalyan teknik direktörün önümüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor. Öte yandan Pioli için fırsat kollayan bir başka ekibin de Bologna olduğu öne sürülüyor. Kısa süre içerisinde deneyimli teknik direktörün yeni durağı netleşecek.

www.aksam.com.tr