Ve yeni forvet Mario Balotelli oldu! 6 aylık transferi resmen duyurdular...

Mario Balotelli için transferde artık geri sayıma geçildi. İkinci kez geldiği Adana Demirspor'dan ayrılmaya hazırlanan yıldız golcü Mario Balotelli'nin yeni adresini sonunda duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Adana Demirspor'dan ayrılığı gündemde olan Mario Balotelli için transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mavi-lacivertlilerden sonraki durağı merak edilen Mario Balotelli, Serie A'ya dönmeye hazırlanıyor.

MARIO BALOTELLI, ADANA DEMİRSPOR'DAN AYRILIYOR

Sezon başında FC Sion'dan Adana Demirspor'a geri dönen Mario Balotelli, sakatlıklar nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı. Sakatlığını atlatan Balotelli, bireysel olarak çalışmalarını sürdürse de mavi-lacivertliler, yollarını ayırmayı planlıyor.

YENİDEN İTALYA'YA DÖNECEK

İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A takımlarından Salernitana, Mario Balotelli transferi için artık geri sayıma geçti. Görüşmelerde sona gelen İtalyan ekibi, yıldız golcüyü ara transfer dönemi sona erene kadar yetiştirmeye çalışıyor. Transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

Öte yandan İtalyan ekibinin yıldız golcü ile yapacağı kontratın 6 aylık olacağı ve performansına bağlı uzatılmasını planladığı belirtildi.

BU SEZON 5 MAÇ

Mario Balotelli, bu sezon Adana Demirspor'da sadece 5 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 1'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 181 dakika sahada kalan 33 yaşındaki tecrübeli golcü, 3 golle skora etki etti.