Ve Wout Weghorst resmen geri dönüyor! Takımın yeni golcüsü oldu...

Wout Weghorts, Almanya'da Hoffenheim takımıyla sürdürdüğü kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Bir dönem Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen başarılı golcünün geri dönüş haberi duyuruldu. İşte Wout Weghorts gelişmesinin detayları...

www.aksam.com.tr

Bundesliga'da Hoffenheim formasını terleten Hollandalı santrafor Wout Weghorst için çarpıcı bir gelişme yaşandı. Transferde adı sık sık Süper Lig takımları ile anılan golcü oyuncu, geleceği hakkında dikkat çeken bir karar aldı. 32 yaşındaki oyuncunun kararı Hollanda basınında manşetlere taşındı.

WOUT WEGHORST'TAN SÜRPRİZ KARAR

2022-2023 sezonun ilk yarısında Süper Lig'de Beşiktaş forması giyen Wout Weghorst transferde yine gündem olmayı başardı. Siyah-beyazlılarda sergilediği performansla göz dolduran golcü oyuncu, ülkesine dönüyor. Hollanda basınında yer alan habere göre; Wout Weghorst, yaz transfer döneminde Twente'ye transfer olacak.

MAÇI İZLEMEYE GİTTİ

Wout Weghorst'un Twente'nin son lig maçında evinde 1-0 kaybettiği Utrecht karşılaşmasını stadyumdan takip ettiği öğrenildi. Hollanda basınında yer alan transferin detaylarında, Weghorst'un Twente maçlarına daha sık gidebileceği belirtildi.

SEZON RAKAMLARI

Wout Weghorst, Hoffenheim formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 20 maça çıktı. Golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 1 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr