Ve Wilfried Zaha transferini duyurdular! Yeni sezonda...

Wilfried Zaha transferi resmen duyuruldu. Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızının geleceği netlik kazandı. İşte Wilfried Zaha cephesinde yaşanan transfer gelişmesi...

Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray, yaz transfer dönemi harekatına başladı. Şampiyon kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmek isteyen sarı kırmızılı ekipte bazı futbolcuların geleceği merak konusu olmuştu. O isimlerden birisi de Wilfried Zaha.

Galatasaray'a büyük beklentilerle gelen, ancak geçtiğimiz sezon kendisinden bekleneni veremeyen Fildişi Sahilli futbolcu için önemli bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı ekip, 31 yaşındaki futbolcu için kararını verdi.

WILFRIED ZAHA TRANSFERİNİ DUYURDULAR

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Wilfried Zaha'nın Premier Lig'e geri döneceği ifade edildi. İngiliz basını, yıldız futbolcunun West Ham United'ın gündeminde olduğu ve bu transferde İngiliz ekibinin devreye girdiği ifade edildi.

KAMP PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan yıldız futbolcunun sezon öncesinde gösterdiği kamp performansı dikkatlerden kaçmadı. Wilfried Zaha'nın antrenmanlardaki istekli görüntüsü, yeniden teknik direktör Okan Buruk'un gözüne girmek istediği şeklinde yorumlandı.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

SON KARAR OKAN BURUK'UN

Galatasaray yönetimi, Wilfried Zaha için son kararı teknik direktör Okan Buruk'a bıraktı. Başarı teknik adam, oyuncuyu yeni sezon planlamasına dahil edersen, Wilfried Zaha Galatasaray'da kalacak. Ancak Buruk'un oyuncuyu gözden çıkarması durumunda, 31 yaşındaki futbolcuya yapılacak olan teklifler değerlendirilecek.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 30 maçta boy gösteren Zaha, 9 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

www.aksam.com.tr