Ve Wilfried Zaha transferi resmen bitti! Bizzat menajeri açıkladı...

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Wilfried Zaha için çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılı ekipte geleceği çok konuşulan Wilfried Zaha, için menajeri resmi bir açıklama yaparak transferi bitirdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Ali Rıza Solmaz

Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna katarak büyük ses getirdiği Wilfried Zaha, kendinden istenileni bir türlü veremedi. Premier Lig'deki performansını bir türlü Türkiye'de izletemeyen yıldız oyuncunun takımdan ayrılacağı ve hatta Premier Lig'den West Ham United ile anlaştığı iddia edilmişti. Zaha'nın menajeri ve kardeşi olan Herve Zaha, transfere son noktayı koydu.

WILFRIED ZAHA TAKIMDA KALIYOR

14 sezonluk Premier Lig macerasının ardından Türkiye'ye transfer olan Wilfried Zaha, Süper Lig'de istenilen etkiyi yaratamadı. Taraftarlar tarafından sık sık eleştirilen 32 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'da kalacağı açıklandı. Zaha'nın menajeri, yıldız oyuncunun transfer olmayacağını ve tek odağının Galatasaray olduğunu söyleyerek hakkında çıkan transfer iddialarına son noktayı koydu.

FENERBAHÇE DE ÇOK İSTEMİŞTİ

Crystal Palace ile sözleşmesi bittikten sonra birçok dünya devinin talip olduğu Fildişi Sahilli oyuncu, sürpriz bir şekilde Türkiye'ye transfer olmuştu. Zaha ile ülkemizden ilk olarak Fenerbahçe yoğun bir şekilde ilgilenmiş ve yaklaşık 1.5 ay süren görüşmelerden sonuç çıkmamıştı. Zaha, ani bir kararla Şampiyonlar Ligi kozunu kullanan Galatasaray'ın teklifini kabul etmişti.

GALATASARAY RAKAMLARI

Wilfried Zaha, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 37 maçta 2008 dakika süre buldu. Yıldız oyuncu, bu mücadelelerde 10 gol ve 5 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr