Ve Wilfried Zaha resmen geri dönüyor! Takımın teknik direktörü kendi açıkladı...

Sezon başında Galatasaray'a transfer olan Wilfried Zaha için çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüpte geleceği merak konusu olan Fildişi Sahilli yıldız için resmi bir açıklama geldi. İşte Wilfried Zaha haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'in lideri Galatasaray'da yükselen formuyla dikkat çeken Wilfried Zaha, performansıyla sarı-kırmzılı taraftarların sevgisini kazanmayı başarmıştı. Takıma katıldığı ilk dönemde sönük gözüken Fildişi Sahilli oyuncuya ülkesinden kötü bir haber gelmişti. Zaha, Afrika Uluslar Kupası'nda milli davet almamış turnuvada boy gösterememişti. Yıldız oyuncu için müjdeli bir haber geldi.

WILFRIED ZAHA'YI SEVİNDİREN AÇIKLAMA

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Wilfried Zaha, Jean-Louis Gasset tarafından Afrika Uluslar Kupası kadrosuna dahil edilmemişti. Geçtiğimiz ay göreve gelen Emerse Fae, Zaha'nın milli takıma tekrar geri dönebileceğini açıkladı. Fae'nin bu açıklamasından sonra Zaha'nın moralinde ciddi bir artış olduğu kaydedildi.

MİLLİ TAKIM RAKAMLARI

Wilfried Zaha, Fildişi Sahilleri'nin formasını 29 kez terletti. Yıldız oyuncu, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 6 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

GALATASARAY'DA NE YAPTI?

32 yaşındaki kanat oyuncusu, sezon başında transfer olduğu Galatasaray ile tüm kulvarlarda 33 maça çıktı. Zaha, bu karşılaşmalarda 10 gol ve 5 asist üretirken 3 kez de sarı kart gördü.

www.aksam.com.tr