Ve Wilfred Ndidi, İstanbul'a geldi! Süper Lig devi işi bitirdi: Hayırlı uğurlu olsun

İngiltere'de Leicester City forması giyen Wilfred Ndidi için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Transferde adı uzun süredir Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Wilfred Ndidi, İstanbul'a geldi.İşte tüm detaylar...

Bu sezon Championship'i şampiyon olarak tamamlayarak yeniden Premier Lig'de mücadele etmeye hak kazanan Leicester City'nin yıldız oyuncusu Wilfred Ndidi'nin sözleşmesi önümüzdeki ay sona eriyor. Son aylarda Süper Lig devleri ile adı anılan Nijeryalı oyuncu, İstanbul'a geldi.

WILFRED NDIDI, ERDEN TİMUR İLE GÖRÜŞTÜ

Galatasaray'ın Leicester City'ye kiraladığı Yunus Akgün, dün takıma geri dönmüştü. Milli oyuncu, yanında sürpriz bir ismi de getirdi. Wilfried Ndidi, Yunus Akgün ile İstanbul'a geldi ve Erden Timur ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin Nijeryalı yıldızın, Galatasaray'a transferinin bittiği şeklinde yorumlandı.

PİYASA DEĞERİ 16 MİLYON EURO

Süper Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu bilinen Wilfred Ndidi'nin güncel piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösteriliyor. 28 yaşındaki oyuncu, 2021 yılında piyasa değerini 60 milyon euroya kadar çıkartarak kariyerinin en yüksek değerine ulaşmıştı.

SEZON RAKAMLARI

Wilfred Ndidi, bu sezon Leicester City formasını 36 maçta 2355 dakika terletti. Başarılı orta saha oyuncusu, bu mücadelelerde 6 gol ve 6 asist üreterek takımının şampiyonluğunda önemli bir rol üstlenmeyi başardı.