Volkan Demirel herkesi ters köşeye yatırdı! Hatayspor için kararını resmen verdi

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da teknik direktörlük görevini sürdüren Volkan Demirel'in takımdan ayrılacağı konuşuluyordu. Başarılı teknik adamın geleceğine ilişkin kararını verdiği öğrenildi. İşte Volkan Demirel'in hedefi...

Yıllarca Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Volkan Demirel, futbolu bırakmasının ardından teknik direktörlüğe atılmıştı. Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük macerasının ardından Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Volkan Demirel, 2022 yazında Hatayaspor'un başına geçti. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası Hatayspor sezonu tamamlayamamıştı.

VOLKAN DEMİREL HATAY'IN KAHRAMANI OLDU!

Burada yaşanan deprem felaketi esnasında ve sonrası tüm halkın sesi olan Volkan Demirel, Hatay halkının gönlünde taht kurdu. Yaptığı paylaşımlar, maddi ve manevi destekleri onu Hatayspor efsanelerinden biri haline getirdi. Yeni sezona da Hatayspor'un başında hızlı başlayan başarılı teknik adam, geride kalan 11 maçta 14 puan topladı.

Trabzonspor'u uzun süre akıllardan çıkmayacak bir maçla kendi sahasında mağlup eden Volkan Demirel'in takımı, ligin flaş ekiplerinden Adana Demirspor karşısında da puan almayı başardı. Son günlerde 42 yaşındaki çalıştırıcının buradan ayrılacağı konuşuluyordu. Volkan Demirel tüm bu iddialar üzerine geleceğine ilişkin kararını verdi.

"BURADAN BİR YERE AYRILMIYORUM"

Hatayspor'da bütün transferlerde etkin rol oynayan ve takımı adeta sıfırdan inşa eden Volkan Demirel, sezonun ortasında takımdan ayrılmak istemiyor. En büyük hedefi ise 6 şubatta yaşanan deprem felaketi sonrası Hataypor'u ayağa kaldırarak gelecek sezon Avrupa'da mücadele etme hakkı kazanmak.

Yeni sezondan itibaren Volkan Demirel, Hatayspor ile birlikte Avrupa'da önemli başarılar yakalamayı hedefliyor.

www.aksam.com.tr