Ve Vincent Aboubakar transferi resmen bitti! Herkes ters köşe oldu...

Süper Lig'in dev kulüplerinden Beşiktaş'ta golcü oyuncu Vincent Aboubakar kadro dışı bırakılmıştı. Yıldız futbolcunun geleceği belli oldu. İşte Vincent Aboubakar haberinin detayları...

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar için sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda kadro dışı bırakılan ve ayrılması beklenen yıldız golcü Vincent Aboubakar'ın geleceği için karar verildi.

KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Beşiktaş'ta karşılaşmanın ardından Vincent Aboubakar, sürpriz bir şekilde kadro dışı bırakılmıştı. Kamerunlu golcünün siyah-beyazlılardan ayrılması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Afrika Kupası'ndan geri dönen ve geleceği merak konusu olan Vincent Aboubakar için karar verildi. Sercan Dikme'nin haberine göre; Beşiktaş'ta, teknik direktör Fernando Santos'la görüşen kadro dışı durumundaki Vincent Aboubakar affedildi.

Milli takımda sakatlanan Aboubakar, saha çalışmalarına başladı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Vincent Aboubakar, bu sezon Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 22 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 18'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1671 dakika sahada kalan Kamerunlu yıldız golcü, 11 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.