Ve Victor Nelsson kararı verildi! Rekor bedelle dünya liginin yeni yıldızı oldu...

Galatasaray'da Victor Nelsson transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekibi Nottingham Forest, Galatasaray'a Victor Nelsson için resmi teklifini iletti. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Transfer döneminin hızlı takımlarından Galatasaray'da gelen oyuncular kadar gidecek oyuncuların da durumu merak ediliyor. Özellikle Danimarkalı stoper oyuncusu Victor Nelsson'un takımdan ayrılmasına kesin gözü ile bakılıyor. Avrupa'dan birçok talibi olan oyuncuya İtalyan medyasında yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest'te talip oldu.

VICTOR NELSSON'A PREMIER LİG'DEN BİR TALİP DAHA

Danimarkalı stoper oyuncusuna daha önce Tottenham'ın yoğun bir ilgisi olduğu biliniyordu. Bonservis konusunda Galatasaray ve Tottenham anlaşamamış ve bu transfer gerçekleşememişti. Victor Nelsson'a bu kez de Nottingham Forest talip oldu.

18 MİLYON EURO VE EK BONUSLAR

Nottingham Forest, Galatasaray'a Victor Nelsson için 18 milyon euro ve çeşitli başarı bonuslarının da olduğu bir teklif yaptı. Bonus maddeleri ile ücretin 22 milyona kadar çıkması bekleniyor.

GALATASARAY'DAN MECBURİ İZİN

Sarı-kırmızılı kulüp, Victor Nelsson için serbest kalma bedeli olan 25 milyon euroda ısrarcı davranıyordu. Galatasaray, FFP mevzuatı gereği sıkıntı yaşamamak adına Nottingam Forest'in teklifini kabul etmeye hazırlanıyor.

ŞANSINI DAHA BÜYÜK BİR LİGDE DENEMEK İSTİYOR

Victor Nelsson, her ne kadar Galatasaray'da mutlu olduğunu her fırsatta dile getirsede daha büyük bir ligde oynamayı istediği için Nottingham Forest'in teklifini kabul etmeye hazır.

7 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Victor Nelsson, Galatasaray'a 2021 yılı yaz ayında 7 milyon euro bedelle Kopenhag kulübünden transfer olmuştu.

GALATASARAY RAKAMLARI

Danimarkalı stoper oyuncusu, Galatasaray forması ile tüm kulvarlarda 82 maça çıkarken 2 gol atmayı başarırken takım arkadaşlarına 1 kez de asist yaptı.