Ve Vedat Muriqi'i resmen duyurdular! Sonunda geri dönüyor...

Vedat Muriqi, sakatlığı nedeniyle uzun süre formasından uzak kaldı. Sahalara ne zaman geri döneceği merak konusu olan Kosovalı golcü Vedat Muriqi için müjdeli haberi İspanyol basını duyurdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Mallorca'da sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Vedat Muriqi'den müjdeli haber geldi. Sahalara geri dönmeye hazırlanan yıldız golcü Vedat Muriqi'nin dönüş tarihi belli oldu.

UZUN SÜRE SAHALARDAN UZAK KALDI

Kosova Milli Takımı'nda sakatlık yaşayan Vedat Muriqi, uzun süre Mallorca'da formasından uzak kaldı. Baldırından yaşadığı sakatlık nedeniyle 7 haftadır sahadan uzak olan Kosovalı golcünün, ocak ayında sahalara geri dönmesinin zor olduğu belirtilmişti.

VEDAT MURIQI SONUNDA DÖNÜYOR

İspanya basınında yer alan habere göre; Mallorca'da Vedat Muriqi sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Baldırından sakatlık yaşayan 29 yaşındaki yıldız golcünün ocak ayının sonlarında bireysel çalışmalarına başlaması ve şubat ayında takıma katılması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Vedat Muriqi, bu sezon Mallorca formasıyla şu ana kadar 12 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1060 dakika sahada kalan 29 yaşındaki Kosovalı golcü, 4 gol ve 2 asistle skora etki etmeyi başardı.