Ve Vedat Muriqi transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı...

Vedat Muriqi için transferde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mallorca'da forma giyen ve takımdaki geleceği merak konusu olan yıldız golcü Vedat Muriqi, sonunda kararını verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

La Liga'da Real Mallorca ile 3'üncü sezonunu geçiren Vedat Muriqi, uzun süren sakatlığının ardından geçtiğimiz haftalarda sahalara dönmüştü. Performansıyla göz dolduran Kosovalı oyuncunun önümüzdeki sezon Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edilmişti. Vedat, geleceği hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı.

VEDAT MURIQI TRANSFERE NOKTAYI KOYDU


Bir dönem ülkemizde Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe'de gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Vedat Muriqi, sakatlığını atlattıktan sonra lige iyi bir giriş yapmayı başardı. Yıldız oyuncu, ülkesinin basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Vedat, futbolu Mallorca'da bırakmak istediğini ve başka bir kulübe transfer olmayacağını dile getirerek kendisi hakkında çıkan transfer haberlerine de son noktayı koymuş oldu.

ETO'O'YU GEÇECEĞİNDEN OLDUKÇA EMİN

Vedat Muriqi, şu anda Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı olan ve Mallorca'nın efsane isimlerinden olan Samuel Eto'o'nun gol rekorunu kıracağından ve kulüp tarihinin en golcü isminin kendisi olacağından emin olduğunu söyledi. Eto'o, Mallorca formasıyla tüm kulvarlarda 160 maça çıkmış ve 70 gol 9 asist üretmeyi başarmıştı.

MALLORCA RAKAMLARI

Vedat Muriqi, Mallorca formasıyla tüm kulvarlarda 75 maça çıktı. 30 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 26 gol ve 9 asist üreterek skora etki etti.

www.aksam.com.tr