Ve Vedat Muriqi transferi hayırlı uğurlu olsun! Şampiyonlar Ligi için geliyor

Real Mallorca'da başarılı bir sezonu geride bırakan Vedat Muriqi yeniden Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor. Kosovalı golcü için Süper Lig devi harekete geçti. Vedat Muriqi kiralık olarak Türkiye'ye dönecek. İşte detaylar...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray yılın transferini yapmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılılar daha önceden Türkiye'de forma giyen Vedat Muriqi'yi kadrosuna katmak istiyor. Kosovalı forvet için kiralama teklifinde bulunan Galatasaray transferi bitirmeye hazırlanıyor.

VEDAT MURİQİ TRANSFERİNİ ÖNCEDEN DUYURMUŞTU

Öte yandan gazeteci Serkan Korkmaz katıldığı bir TV programında Vedat Muriqi'nin gelecek sezon Galatasaray'da forma giyeceğini söylemişti. Korkmaz'ın sözleri şu şekildeydi: "Çok büyük olasılıkla Vedat Muriqi gelecek sezon Galatasaray'da forma giyecek. Bunu daha önce de söylemiştik. Nasıl olsa konuşuruz diye ertelemiştim ama bakıyorum gündeme yeniden girmiş. Vedat Muriqi, Gomis'in yerine Galatasaray'ın kadrosunda olacak. Icardi olayı bundan bağımsız bir süreç."

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mallorca'da 37 maça çıkan Vedat Muriqi 35 karşılaşmada ilk 11'de görev aldı. Kosovalı oyuncu bu karşılaşmalarda 16 gol atarken 4 de asist yaptı.