Ve Vedat Muriqi resmen geri döndü! Ligde hesaplar yeniden yapılacak...

La Liga'da Mallorca forması giyen Vedat Muriqi için sıcak bir gelişme yaşandı. Türkiye'ye transfer olacağı konuşulan Kosovalı oyuncu sakatlığını atlatarak lige geri döndü. İşte Vedat Muriqi haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Ülkemizde bir dönem Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe formalarıyla fırtınalar estiren Vedat Muriqi için flaş gelişmeler yaşanıyor. 2020-2021 sezonunun başında İtalyan ekibi Lazio'ya transfer olan ve oradan da İspanya La Liga'nın köklü ekiplerinden Mallorca'ya geçen Vedat, uzun süredir formasına hasret kalmıştı. 1.94'lük dev oyuncu, geri döndü.

VEDAT MURIQI GERİ DÖNDÜ

La Liga'da Mallorca forması giyen Vedat Muriqi uzun süren sakatlığını atlattı. Deneyimli oyuncu, Kosova Milli Takımı'nın 12 Kasım'da İsrail'i 1-0 mağlup ettiği maçta sakatlanmış ve uzun süren bir tedavi süreci geçirmişti. Vedat, dün akşam Villarreal karşılaşmasında 80'nci dakikada oyuna girerek formasına kavuştu.

PERFORMANSIYLA GEÇER NOT ALDI

Uzatmalarla beraber 17 dakika sahada kalan Kosovalı oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye başardı. Yaklaşık 3 aydır maça çıkmayan golcü oyuncu, azmiyle taraftarlar tarafından takdir topladı.

LİGE HIZLI BİR GİRİŞ YAPMIŞTI

Vedat Muriqi, sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Başarılı golcü, sakatlanana kadar La Liga'da çıktığı 12 karşılaşmada 4 gol ve 2 asist üretmeyi başarmıştı.

LİGDE HESAPLAR YENİDEN YAPILACAK

Küme düşme adaylarından biri olan Mallorca için sevindirici haber Vedat Muriqi'nin dönmesi oldu. 30 yaşındaki oyuncunun sakat olduğu dönemde gol atmakta zorlanan kırmızı-siyahlı ekip, Vedat'ın geri dönüşüyle beraber güvenli bölgeye yeniden çıkmayı umuyor.

www.aksam.com.tr