Ve uzun zamandır beklenen haber geldi! Anthony Martial transferi duyuruldu...

Anthony Martial transferi açıklandı. Premier Lig devi Manchester United, yıldız futbolcu hakkında kararını verdi. İşte Anthony Martial cephesinde yaşanan transfer gelişmesi...

FATİH BURAK YILDIRIM

Premier Lig'de uzun yıllardır Manchester United forması giyen Anthony Martial cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Ara transfer döneminde Süper Lig devi Fenerbahçe'nin de listesinde bulunan Fransız forvetin geleceği netlik kazanmış oldu.

ANTHONY MARTIAL TRANSFERİ DUYURULDU!

2015'ten bu yana Manchester United forması giyen ve yaşadığı kasık sakatlığı sebebiyle geçtiğimiz haftalarda ameliyat olan Anthony Martial için karar resmen verildi. İngiliz ve İtalyan basınından gelen bilgilere göre; Manchester United Anthony Martial'in sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyonu kullanmama kararı aldı. Bu kararın ardından 28 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda serbest oyuncu olacağı netlik kazandı.

FENERBAHÇE BİR KEZ DAHA DEVREYE GİREBİLİR!

Anhony Martial, tedavi sürecinin atlatıp sahalara dönmesinin ardından gelecek olan transfer tekliflerini değerlendirecek. Başta Fransa'dan olmak üzere birçok ligde oyuncuyu markaj altına alan kulüpler var. Devre arasında Anthony Martial ile ilgilenen ve hatta Manchester United ile masaya da oturan Fenerbahçe, yıldız oyuncunun serbest kalması sebebiyle bir kez daha devreye girebilir.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım