Ve uçak sonunda iniyor! Paulo Dybala ''Geliyorum'' dedi: Havalimanı dolup taşacak...

Paulo Dybala için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Geçtiğimiz yaz adı birçok Avrupa ekibiyle gündeme gelen ve Roma'daki performansıyla dikkat çeken yıldız oyuncu Paulo Dybala'nın yeni takımını duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Roma'da forma giyen Paulo Dybala için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Geçtiğimiz yaz Galatasaray da dahil olmak üzere birçok Avrupa ekibiyle anılan Paulo Dybala'nın yeni adresini İngiliz basını duyurdu.

TRANSFERİN GÖZDESİ PAULO DYBALA

2022'nin yazında Juventus'tan ayrılarak bir diğer Serie A takımı olan Roma'ya imza atan Paulo Dybala, performansıyla takımın vazgeçilmezlerinden oldu. Teknik direktör Jose Mourinho'nun da takdirini toplayan Arjantinli yıldız transferde yeniden Avrupa ekiplerinin gözdesi oldu. Geçtiğimiz yaz yıldız ismin adı Galatasaray dahil birçok takımla gündeme geldi.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İngiltere basınında yer alan habere göre; Premier Lig takımlarından Chelsea, Paulo Dybala'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İngiliz ekibi, teknik direktör Mauricio Pochettino'nun ısrarla takımında görmek istediği Arjantinli yıldızın 13 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyerek transferi bitirmeyi planlıyor. Dybala da Premier Lig'e gitmeye sıcak bakıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Paulo Dybala, bu sezon Roma formasıyla şu ana kadar 18 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 15'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1204 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Arjantinli yıldız, 6 gol ve 6 asistle skora etki etti.