Akşemsettin Gençalp
Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri için veda vakti geldi. Gelen teklifleri değerlendirmeye alan sarı-lacivertlilerde yıldız golcü Youssef En-Nesyri, rekor bonservisle sürpriz bir takıma transfer olmaya hazırlanıyor.
2024'ün yazında 19.5 milyon euro bonservisle Sevilla'dan transfer edilen Youssef En-Nesyri, sarı-lacivertlilere geldiği günden bu yana inişli çıkışlı performansıyla gol sayısı yüksek olsa da beklentileri karşılayamadı. Yeni golcü için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de bu yaz Faslı golcüyle yolların ayrılması bekleniyor.
REKOR BONSERVİSLE GİDİYOR
aksam.com.tr'nin Suudi Arabistan basınından aktardığı habere göre; Youssef En-Nesyri'nin yeni adresi Al-Hilal olacak. Simone Inzaghi'nin de transfere onay vermesinin ardından Arap ekibi, transferi bitirmek için 35 milyon euroyu gözden çıkardı. Faslı golcü ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı.
GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI
Youssef En-Nesyri, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 52 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 35'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3189 dakika sahada kalan 28 yaşındaki Faslı yıldız golcü, 30 gol ve 7 asistle skora etki etti.