Ve transferi resmen duyurdular! Ömer Bayram 33 yaşında geri dönüyor...

Eyüpspor forması giyen Ömer Bayram için son derece sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan milli oyuncu, eski takımına dönmeye hazırlanıyor. İşte Ömer Bayram haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'da başarıdan başarıya koşan Ömer Bayram, ilerleyen yaşına rağmen sergilediği performansla tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. İstanbul ekibinde sözleşmesi haziran ayının sonunda sona erecek olan milli oyuncu, yıllar sonra Hollanda'ya dönmeye hazırlanıyor.

ÖMER BAYRAM, HOLLANDA'YA DÖNÜYOR

Türk futbolunun istikrarlı sol bekleri arasında yer alan Ömer Bayram, doğduğu ve alt yapısında futbola başladığı NAC Breda'ya dönüyor. Hollanda basınında yer alan habere göre; Hollanda 2. Lig ekiplerinden NAC Breda, Eyüpspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Ömer Bayram'ı kadrosuna katmak istiyor. Öte yandan Ömer Bayramın da Breda'ya dönmeye sıcak baktığının altı çizildi.

NAC BREDA RAKAMLARI

Ömer Bayram, üç sezon formasını giydiği NAC Breda ile tüm kulvarlarda 43 maça çıkmıştı. Tecrübeli sol bek, bu mücadelelerde 5 gol ve 3 asist üreterek Avrupa pazarının dikkatini çekmişti.

SEZON RAKAMLARI

Trendyol 1. Lig'de Eyüpspor ile şampiyonluğa koşan Ömer Bayram, İstanbul temsilcisinde bu sezon tüm kulvarlarda 16 maça çıktı. 33 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 2 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr