Ve transferi resmen duyurdular: Geldiği gibi gidiyor! Leonardo Bonucci gemileri yaktı...

Devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan Leonardo Bonucci için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertlilerde süre bulmakta zorlanan İtalyan savunmacı, görüşmelere başladı. İşte Leonardo Bonucci haberinin detayları...

Sezona Alman ekibi Union Berlin'de başlayan ancak Almanya'da aradığını bulamayan Leonardo Bonucci, devre arasında Fenerbahçe'ye katılmıştı. Fenerbahçe'de çok fazla süre bulamayan deneyimli stoper oyuncusu, gemileri yaktı. Bonucci, Türkiye'den ayrılmaya hazırlanıyor.

LEONARDO BONUCCI AYRILIYOR

Sezona flaş bir giriş yaparak adeta tüm istatistikleri altüst eden Fenerbahçe, ara transfer dönemi için kadrosunu güçlendirmek adına Leonardo Bonucci'yi 6 aylığına renklerine bağlamıştı. Fenerbahçe'ye EURO 2024'te forma giymek istediği için geldiği bilinen başarılı savunmacı teknik direktör İsmail Kartal, tarafından istediği süreleri bulamadı. Bu gelişmenin ardından Bonucci, takımdan ayrılma kararı aldı. Fotospor'da yer alan habere göre; İtalyan savunmacı, Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor ve transfer tahtası hala açık olan MLS'ten takımlarla görüşüyor.

İTALYAN BASININDA GÜNDEM OLDU

Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 25'inci haftasında evinde 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray'a kaptırdığı maçın devre arasında Alanyaspor'da antrenör Metin Aktaş ile tartışma yaşamıştı. Çizme basını, bu olayın ardından Bonucci'yi manşetlerine taşıdı ve yıldız savunmacıyı eleştiren başlıklar kullandı.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Leonardo Bonucci, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 5 maçta 271 dakika süre buldu. 37 yaşındaki savunmacı, bu karşılaşmalarda 1 asist üreterek skora etki etti.