Ve transferi resmen duyurdular! Dünya devinin yeni 10 numarası Arda Güler...

Fenerbahçe'den ayrılarak Real Madrid'e transfer olan ve dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, sürpriz bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Milli oyuncunun, Alman devine transferi an meselesi. İşte Arda Güler haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, forma şansı bulmakta oldukça zorlanmaya devam ediyor. Sezon başında yaşadığı üst üste sakatlıklar nedeniyle beyaz formayı giymek için aylarca bekleyen milli yıldızın geleceği de netleşti. Arda Güler, Alman devine doğru adım atmaya hazırlanıyor.

ARDA GÜLER İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTILAR

Rekor bir bedelle Real Madrid'e transfer olan ancak burada isteneni veremeyen ve kulübeye hapsolan Arda Güler'e sürpriz bir talip çıktı. İspanyol basınında yer alan habere göre; Bayern Münih, Arda Güler için Real Madrid'e 40 milyon euro teklif etti ve bu teklif Madrid yönetimi tarafından kabul gördü

ÖNCE ARDA, SONRA ALPHONSO DAVIES

Real Madrid'in uzun süredir Bayern Münih'in yıldız sol beki Alphonso Davies'i kadrosuna katmak istediği biliniyordu. Arda için çıkan haberin detaylarında, Bayern Münih yönetimi Alphonso Davies'in transferi için öncelikle Arda Güler için yapılan teklifi kabul etmeleri yönünde şart koşunca bu teklif istemeye istemeye de olsa Real Madrid tarafından kabul edildi. Real Madrid'in milli oyuncuyu kiralık olarak göndermek istediği biliniyordu.

REAL MADRID RAKAMLARI

Arda Güler, Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 1'i ilk 11'de olmak üzere 7 maçta süre bulabildi. 19 yaşındaki oyuncu, bu sürelerde 1 gol üreterek skora katkı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr