Ve transfer sonunda bitti! Yusuf Yazıcı 3 yıllığına hayırlı, uğurlu olsun

Yusuf Yazıcı transferi sonunda bitti. Süper Lig devi, bir süredir boşta olan milli futbolcuyu renklerine bağlamayı başardı. Yusuf Yazıcı'nın sözleşme detayları da belli oldu. İşte ayrıntılar...

Süper Lig'de transferin son gününe girilirken, ligimizin devleri kadrolarına yapacakları takviyelere yoğunlaştı. Gündemdeki isimlerden birisi de Yusuf Yazıcı olmuştu. Son olarak Lille macerasının ardından uzun süredir boşta olan 27 yaşındaki futbolcu, kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Yusuf'u ikna etmeyi başaran kulüp ise belli oldu.

YUSUF YAZICI RESMEN İMZAYI ATIYOR!

Süper Lig'de oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirildi. Ligimizin 3 büyük kulübü, kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendirirken, transferlerinden belki de en çok verim alan ekip Beşiktaş oldu. Siyah beyazlılar özellikle Rafa Silva ve Ciro Immobile hamleleriyle adeta seviye atladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un talebi üzerine kadrosuna son takviyeleri yapmak isteyen Beşiktaş, Yusuf Yazıcı'yı ikna etmeyi başardı.

TEKLİFİ KABUL ETTİ!

Gelen bilgilere göre Beşiktaş ve Yusuf Yazıcı arasında yapılan görüşmeler oldukça olumlu ilerledi. Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan milli futbolcu da Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt verdi. Siyah beyazlı takımın oynadığı futboldan etkilenen ve bu takımın bir parçası olmak isteyen Yusuf ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı öne sürüldü.

SÜPER LİG PERFORMANSI

Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yusuf Yazıcı, bugüne kadar ligimizde 100 maça çıktı ve bu maçlarda, 23 gol ve 16 asistlik katkı sağladı.

www.aksam.com.tr