Ve transfer resmen bitti! Kenan Yıldız'ı sonunda duyurdular

Kenan Yıldız için İtalya'da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da transfer etmek istediği milli oyuncu Kenan Yıldız için Juventus kararını verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Juventus'ta Kenan Yıldız için karar verildi. İtalyan devinin teknik direktörü Massimiliano Allegri, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da istediği milli oyuncu Kenan Yıldız'ın geleceği için kararını verdi.

KENAN YILDIZ, SÜPER LİG DEVLERİNİN GÜNDEMİNDEYDİ

A Milli Takım'daki performansıyla büyük beğeni toplayan Kenan Yıldız'ın talipleri çoğaldı. Süper Lig'den Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş da Juventus forması giyen milli oyuncu için devreye girdiği ileri sürülmüştü.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

İtalya basınında yer alan habere göre; Juventus, Kenan Yıldız için kararını verdi. İtalyan devinin teknik direktörü Massimiliano Allegri, milli oyuncunun bu sezon takımdan ayrılmamasını istiyor. Genç oyuncu tamamen Allegri'nin himayesi altında.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Kenan Yıldız, bu sezon Juventus formasıyla şu ana kadar 5 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hiçbirinde ilk 11'de yer almadı. Toplam 36 dakika sahada kalan 18 yaşındaki oyuncu, skora etki edemedi. Öte yandan A Milli Takım'da ise 3 maçta 108 dakika süre alan genç yıldız, 1 gol ve 1 asistle takıma katkıda bulundu.