Ve Karim Benzema'yı sonunda duyurdular! Transfer resmen bitti

Karim Benzema için Suudi Arabistan'da flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sezon başında imza attığı Al-Ittihad'dan ayrılacağı iddiaları ile gündeme gelen yıldız oyuncu Karim Benzema için karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Suudi Arabistan takımı Al-Ittihad'da çalkantılı bir süreç geçiren ve transfer iddiaları ile gündeme gelen Karim Benzema için flaş bir gelişme yaşandı. Arap ekibi, yıldız golcü Karim Benzema için kararını verdi ve transfere noktayı koydu.

KARIM BENZEMA TRANSFERİYLE SES GETİRMİŞTİ

La Liga devi Real Madrid'deki performansıyla adından sık sık söz ettiren Karim Benzema, geçtiğimiz yaz İspanyol devinden ayrılmıştı. Yeni adresi merak konusu olan yıldız golcü, Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'a imza atarak büyük ses getirmişti.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Al-Ittihad'da çalkantılı bir süreç geçiren ve ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Karim Benzema'nın adı transferde birçok takımla anılıyordu. Ancak Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Kadro dışı kalan Benzema, takıma yeniden katılacak ve ligin 20. haftasında Al-Riyadh ile oynanacak maçla sahalara geri dönecek. Arap ekibinin bu kararı sonrası transfer iddialarına nokta koyulmuş olacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Karim Benzema, bu sezon Al-Ittihad formasıyla şu ana kadar 20 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1685 dakika sahada kalan 36 yaşındaki yıldız golcü, 12 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.