Ve transfer resmen bitti! Cenk Tosun herkesi ters köşe yaptı

Cenk Tosun için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ta sözleşmesinin son yılına giren ve siyah-beyazlılardan ayrılacağı iddiaları ile gündeme gelen Cenk Tosun, herkesi ters köşe yaptı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Beşiktaş'ta Cenk Tosun için flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-beyazlılarda sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli golcü Cenk Tosun'un takımdaki geleceği belli oldu.

CENK TOSUN'UN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

2022'nin yazında Everton'dan ayrılarak 22.5 milyon euro bonservis kazandırdığı Beşiktaş'a geri dönen Cenk Tosun, siyah-beyazlılarda kariyerinin ikinci baharını yaşadı. Siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi bu sezon sonu bitecek olan tecrübeli golcünün ayrılacağı yönündeki iddialar uzun süredir gündemdeydi.

VE TRANSFER BİTTİ...

Siyah-beyazlılardaki geleceği merak konusu olan Cenk Tosun için flaş bir gelişme yaşandı. Yönetim, yeni sözleşme konusunda prensipte anlaşmaya vardığı tecrübeli golcünün, imzasını seçilecek yeni yönetime bıraktı. Seçilecek yönetimin gelmesinin ardından milli oyuncuyla imzaların atılması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Cenk Tosun, bu sezon Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 15 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 7'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 634 dakika sahada kalan 32 yaşındaki golcü, 3 gol ve 2 asistle skora etki etti.