Ve transfer resmen bitti! Çağlar Söyüncü'yü duyurdular

Atletico Madrid'in milli futbolcusu Çağlar Söyüncü devre arasında takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. 28 yaşındaki oyuncu için Türkiye'den sürpriz bir talip olduğu ortaya çıktı. İşte Çağlar Söyüncü haberinin detayları…

Leicester City'den Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü, Laliga'da umduğunu bulamadı. 28 yaşındaki savunma oyuncusu için Fenerbahçe'nin devreye girdiği belirtildi. Sarı lacivertliler Çağlar Söyüncü'yü şampiyonluk yolunda kadrosuna katmak istiyor.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ SICAK BAKIYOR

Atletico Madrid'de sadece 5 maça çıkan Çağlar Söyüncü takımında mutsuz. Devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak bakan başarılı oyuncu ülkesinde forma giymek istiyor. Öte yandan Çağlar Söyüncü'nün yakın arkadaşı Cengiz Ünder'in de Fenerbahçe'de olması transferde önemli bir etken.

KİRALIK FORMÜLÜ DE DEVREDE

Atletico Madrid'le 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Çağlar Söyüncü için kiralama formülü de devrede. Sarı lacivertliler öncelikli olarak milli futbolcuyu kiralamak için teklifte bulunacak. Atletico Madrid'in forma şansı vermediği Çağlar Söyüncü'nün Fenerbahçe'ye gelmesi yüksek ihtimal.