Ve transfer resmen bitti! Alvaro Morata 2027'ye kadar hayırlı uğurlu olsun

Alvaro Morata için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Gelecek sezon Atletico Madrid ile olan sözleşmesinin son yılına girecek olan yıldız golcü Alvaro Morata'nın yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

Atletico Madrid'de forma giyen Alvaro Morata'nın geleceği belli oldu. İspanyol ekibi gelecek sezon sözleşmesinin son yılına girecek olan yıldız golcü Alvaro Morata ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

KİRALIKTAN GERİ DÖNMÜŞTÜ

La Liga devi Atletico Madrid'in 2020'nin yazında Juventus'a kiralık olarak gönderdiği Alvaro Morata, geçtiğimiz sezonun başında geri dönmüştü. Geçtiğimiz sezonki performansıyla büyük beğeni toplayan İspanyol golcünün yeni adresinin neresi olacağıysa uzun süredir merak konusuydu.

VE ALVARO MORATA TRANSFERİ BİTTİ

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Atletico Madrid, uzun süredir ayrılacağı iddiaları ile gündeme gelen Alvaro Morata ile yeni sözleşme konusunda büyük ölçüde anlaşmaya vardı. İspanyol yıldız, 2027'ye kadar geçerli olacak imzayı atacak.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Alvaro Morata, geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 45 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 31'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2496 dakika sahada kalan 30 yaşındaki yıldız golcü, 15 gol ve 3 asistle skora etki etti.