Ve transfer hayırlı uğurlu olsun! Fernando Muslera imzayı resmen atıyor...

Fernando Muslera için sözleşmesinin bu sezon sonu biteceği Galatasaray'da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Yıllardır sarı-kırmızılıların kalesini koruyan Fernando Muslera'nın geleceği belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da Fernando Muslera için flaş bir gelişme yaşandı. Yıllardır sarı-kırmızılıların kalesini koruyan ve efsane isimlerin arasına adını yazdıran tecrübeli kaleci Fernando Muslera'nın geleceği için karar verildi.

FERNANDO MUSLERA, EFSANELER ARASINDA

2011'in yazında Lazio'dan Galatasaray'a 6.75 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan ve performansıyla beğeni toplayan Fernando Muslera, uzun yıllar sarı-kırmızılı formayı sırtına geçirdi. Efsaneler arasına adını yazdıran tecrübeli kaleci, Galatasaray'da 6 Süper Lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 5 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu kazandı.

KARAR VERİLDİ! İMZAYI ATIYOR...

Bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera için Galatasaray yönetimi kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli file bekçisi ile yeni sözleşme imzalamayı planlıyor. 37 yaşındaki Uruguaylı kaleci de çok sevdiği Galatasaray ile yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Fernando Muslera, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 18 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 1620 dakika süre aldı. Bu karşılaşmaların 8'inde kalesini gole kapatan Uruguaylı file bekçisi, 17 gole ise engel olamadı.