Ve transfer bitti! Yusuf Yazıcı'nın uçağı sonunda iniyor: 3+1 yıllığına hayırlı olsun

Yusuf Yazıcı için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Sezon sonu Lille ile olan sözleşmesi sona erecek olan ve Fransa'dan ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sezon sonu Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı için flaş bir gelişme yaşandı. Fransız ekibiyle yeni sözleşme imzalamayacak olan milli yıldız Yusuf Yazıcı, İtalyan devine imzayı atmaya hazırlanıyor.

YUSUF YAZICI, FRANSA'DAN AYRILIYOR

2018'in yazında 18.5 milyon euro bonservis bedeliyle Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı için Fransa'da yolun sonu gözüktü. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki milli oyuncu, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Adı transferde Galatasaray ile de gündeme gelen yıldız oyuncu için sıcak bir gelişme yaşandı.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A'nın geçen sezonki şampiyonu Napoli, Yusuf Yazıcı ile el sıkıştı. İtalyan devi, 27 yaşındaki milli oyuncu ile 3+1 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor. Transferin önümüzdeki yaz netlik kazanması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille formasıyla şu ana kadar 42 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 24'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2126 dakika sahada kalan 27 yaşındaki milli oyuncu, 12 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.