Ve transfer bitti! Yusuf Yazıcı kendisi açıkladı

Fransız ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Milli oyuncu, transferine son noktayı kendi ağzıyla koydu. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Ligue 1'de Lille forması giyen Yusuf Yazıcı için transferde hareketli günler yaşanırken, milli oyuncu transfer söylentilerine son noktayı koydu. Bu sezon performansıyla istenen seviyeye henüz ulaşamayan Yusuf Yazıcı, Lille'de çok mutlu olduğunu ve ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını dile getirdi.

YUSUF YAZICI, LİLLE'DE KALIYOR

2019-20 sezonundan beri Ligue 1'de Lille forması giyen Yusuf Yazıcı hakkında çıkan transfer dedikodularına cevap verdi. Milli oyuncu, Lille'de çok mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini açıkladı. Şehri, takımı ve insanları sevdiğini söyleyen tecrübeli oyuncu, Lille'nin her zaman kalbinde olacağını söyleyerek sözlerini tamamladı.

18.5 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Fransız ekibi Lille, Yusuf Yazıcı için Trabzonspor'a 18.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek, milli oyuncuyu kadrosuna katmıştı.

LİLLE RAKAMLARI

Yusuf Yazıcı, Lille formasıyla tüm kulvarlarda 104 maça çıkarken, 19 kez gol sevinci yaşadı. Milli oyuncu, 11 kez de takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr