Ve transfer bitti! Sacha Boey'i resmen duyurdular...

Sacha Boey, büyük beklentilerle transfer olduğu Bayern Münih'te hayal kırıklığına neden oldu. Alman ekibinden ayrılığı gündeme gelen Sacha Boey'in takımdaki geleceği için karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bayern Münih'te büyük beklentilerle transfer edilen Sacha Boey, tam bir hayal kırıklığına neden oldu. Ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Sacha Boey'in geleceği için Alman ekibinde karar verildi.

SACHA BOEY, HAYAL KIRIKLIĞINA NEDEN OLDU

Geçtiğimiz ara transfer döneminde Bayern Münih, Galatasaray'da forma giyen Sacha Boey'i 30 milyon euro bonservisle büyük beklentilerle kadrosuna katmıştı. Ancak Fransız sağ bek oyuncusu, performansıyla beklentilerin altında kaldı ve yaşadığı sakatlıklarla hayal kırıklığına uğrattı.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Geçtiğimiz günlerde Bayern Münih'ten ayrılacağı ve hatta Galatasaray'a kiralık olarak geri döneceği iddia edilen Sacha Boey için karar verildi. Almanya basınında yer alan habere göre; Fransız sağ beke ciddi bir yatırım yapıldığı ve ondan kolay bir şekilde vazgeçilmeyeceği belirtilirken ayrılığın söz konusu olmadığı ifade edildi.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Sacha Boey, Bayern Münih formasıyla şu ana kadar 2 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 1'inde ilk 11'de yer aldı. Yalnızca 109 dakika süre alan 23 yaşındaki Fransız sağ bek, skora etki edemedi.