Ve transfer bitti! Mert Hakan Yandaş kariyerinin son imzasını atıyor...

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Mert Hakan Yandaş için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertli kulüp ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Mert Hakan Yandaş'ın transfer olacağı kulüp belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de 4'üncü sezonunu geçiren ve sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Mert Hakan Yandaş için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertli formayla inişli çıkışlı bir grafik çizen ve bekleneni bir türlü veremeyen 29 yaşındaki oyuncu ile yönetim yeni sözleşme imzalamamaya karar verdi. Bu gelişmenin ardından Mert Hakan'ın eski takımı Sivasspor ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

MERT HAKAN YANDAŞ, SİVASSPOR'A GERİ DÖNÜYOR

2020 yılından beri Fenerbahçe forması giyen ve bir türlü isteneni veremeyen Mert Hakan Yandaş ile sarı-lacivertli kulüp arasındaki sözleşme haziran ayında sona eriyor. Başkan Ali Koç'un ve teknik direktör İsmail Kartal'ın sözleşme uzatmamaya karar verdiği tecrübeli oyuncunun Sivasspor ile görüşmelere başladığı ve anlaşmaya vardığı ve taraflar arasında 5 yıllık sözleşme imzalanacağı aktarıldı.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE TRANSFER ETMEK İÇİN REKABETE GİRMİŞTİ

Sivasspor ile sözleşmesi sona erdikten sonra Süper Lig'in iki devi Galatasaray ve Fenerbahçe'yi peşine takan Mert Hakan Yandaş tercihini sarı-lacivertli kulüpten yana kullanmıştı.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 107 maça çıkarken 7 gol ve 19 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr