Ve transfer bitti! İlhan Palut'un Konyaspor'undan şampiyonluk adayına gitti

İlhan Palut'un çalıştırdığı Konyaspor'da flaş bir ayrılık yaşandı. Yeşil-Beyazlıların tecrübeli ismi, Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Çaykur Rizespor'a transfer oldu. İlhan Palut'un ayrılığa izin vermesinin ardından transfer gerçekleşti.

İlhan Palut yönetiminde 2022-23 sezonuna da iyi bir giriş yapan Konyaspor'da dikkat çeken bir ayrılık yaşandı. Takımın tecrübeli kanat oyuncusu, bir alt ligde şampiyonluk yarışı veren Çaykur Rizespor'la anlaştı. İlhan Palut'un onay vermesinin ardından ayrılık gerçekleşirken transferin kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

İLHAN PALUT'UN KONYASPOR'UNDA FLAŞ AYRILIK

Süper Lig'de İlhan Palut yönetiminde iyi işler çıkaran Konyaspor, geçtiğimiz sezon uzun süre Trabzonspor'la şampiyonluk yarışında kapışmıştı. Yeni sezona da iyi giren İlhan Palut'un Konyaspor'unda flaş bir ayrılık yaşandı.

ÇAYKUR RİZESPOR'LA ANLAŞTI

Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde İlhan Palut'un isteğiyle kadroya katılan Amilton, Yeşil-Beyazlılardan ayrıldı. Ajansspor'un haberine göre deneyimli isim, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'la her konuda anlaştı.

RESMİ AÇIKLAMA GELİYOR

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Çaykur Rizespor, Konyaspor'la yol ayrımında olan Amilton ile söz kesti. Oyuncu, Yeşil-Beyazlılardan resmen ayrıldığı gibi kendisini Karadeniz ekibine bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak.