Ve transfer bitti! Güle güle Sebastian Szymanski: Bonservis rekoru kırıldı

Sebastian Szymanski için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'deki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan yıldız oyuncu Sebastian Szymanski rekor bedelle Avrupa'ya yelken açmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Sebastian Szymanski, Avrupa'ya yelken açmaya hazırlanıyor. Yıldız oyuncu Sebastian Szymanski, bonservis rekoru kırarak İtalya'ya gitmeye hazırlanıyor.

AVRUPA, SEBASTIAN SZYMANSKI'NİN PEŞİNDE

2023'ün yazında Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan Sebastian Szymanski, performansıyla birçok Avrupa ekibinin dikkatini çekmeyi başardı. Polonyalı yıldızı özellikle Premier Lig ve Serie A ekipleri yakından takip ediyordu.

REKOR BONSERVİSLE GİDİYOR

Serie A takımlarından Napoli'nin Sebastian Szymanski'yi kadrosuna katmayı planladığı öğrenildi. Bu transferi sezon sonu bitirmeyi hedefleyen İtalyan ekibi, Polonyalı yıldız için 25 milyon euro bütçe ayırdı. Sarı-lacivertliler ise gelecek olan teklifleri değerlendirmeyi planlıyor.

Transferin bu rakamla gerçekleşmesi halinde Sebastian Szymanski, Fenerbahçe tarihinin en pahalı oyuncu satışı olacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Sebastian Szymanski, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 55 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 44'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3962 dakika sahada kalan 25 yaşındaki Polonyalı yıldız, 13 gol ve 19 asistle takımına katkıda bulundu.