Ve transfer bitti! Emre Mor hayırlı uğurlu olsun...

Emre Mor'un geleceği konusunda hareketli saatler yaşanıyor. Sezonu kiralık olarak Fatih Karagümrük'te tamamlayacak olan milli futbolcu için Fenerbahçe son kararını verdi. İşte Emre Mor gelişmesinin detayları...

www.aksam.com.tr

Sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Fatih Karagümrük'te geçiren Emre Mor için yeni bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'de sezon sonu takıma geri dönecek olan yıldız oyuncu Emre Mor'un geleceği için karar verildi.

EMRE MOR KİRALIK GİTMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon formasını giydiği Fenerbahçe'de öne çıkan isimlerden biri olan Emre Mor, bu sezon ise yapılan transferlerin ardından gözden düşmüş ve ara transferde kiralık olarak eski takımı Fatih Karagümrük'e gönderilmişti. 26 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda bonservisini elinde bulunduran sarı-lacivertlilere dönmesi bekleniyor.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Sezon sonu bonservisini elinde bulunduran Fenerbahçe'ye dönecek olan Emre Mor'un geleceği için karar verildi. Sarı-lacivertlilerin gelecek planları arasında yer almayan 26 yaşındaki yıldız oyuncu için gelecek olan teklifler değerlendirilmesi ve yolların ayrılması planlanıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Emre Mor, bu sezon Fatih Karagümrük'te şu ana kadar 9 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 7'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 613 dakika sahada kalan 26 yaşındaki oyuncu, 1 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu.