Ve transfer bitti! Çağlar Söyüncü'yü resmen duyurdular...

Çağlar Söyüncü'nün İspanya'daki geleceği belli oldu. Adı uzun süredir Fenerbahçe ile gündeme gelen 27 yaşındaki milli stoper Çağlar Söyüncü, transfer için kararını verdi. İşte detaylar...

Adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid'deki geleceği belli oldu. İspanyol basını milli stoper Çağlar Söyüncü'nün takımdan ayrılmak istemediğini ve ocakta transfer olma ihtimalinin düşük olduğunu belirtti.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İÇİN FENERBAHÇE İDDİALARI

Bu sezon stoper mevkisinde sakatlıklar nedeniyle zor günler geçiren Fenerbahçe, devre arasında takviye yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin stoper için gündemine gelen isimlerden biri de Çağlar Söyüncü oldu.

İSPANYOLLAR DUYURDU! KALIYOR...

İspanya basınında yer alan habere göre; Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'den ayrılmak istemiyor. Teknik direktör Diego Simeone de şu an Türkiye'ye geri dönmek gibi bir planı olmayan milli stoperi kadrosunda tutmak istiyor. Bu nedenle Çağlar'ın devre arasında ayrılma ihtimali yok.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'de şu ana kadar 5 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hiçbirinde ilk 11'de yer almadı. Toplam 74 dakika süre alan 27 yaşındaki stoper, skora etki edemedi.