Ve transfer bitti! Barış Alper Yılmaz'ı resmen duyurdular...

Barış Alper Yılmaz için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Galatasaray'daki başarılı performansıyla Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken Barış Alper Yılmaz için mutlu sona ulaşıldı. İşte detaylar...

Galatasaray'da fırtınalar estiren Barış Alper Yılmaz için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılılar, Avrupa ekiplerinin yakın takibinde olan Barış Alper Yılmaz ile yeni sözleşme imzalayacak.

BARIŞ ALPER YILMAZ, FIRTINALAR ESTİRİYOR

2021'in yazında Ankara Keçiörengücü'nden 2.1 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan Barış Alper Yılmaz, performansıyla büyük beğeni topladı. Sarı-kırmızılıların vazgeçilmezi olan milli oyuncu, Avrupa ekiplerinin de dikkatini çekmeyi başardı.

TRANSFER BİTTİ! İMZAYI ATIYOR...

Sabah'ta yer alan habere göre; Fernando Muslera ve Lucas Torreira ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varan Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ile de el sıkıştı. Sarı-kırmızılılar, milli oyuncunun maaşında büyük bir artışa gidecek ve gelecek olan transfer tekliflerinde elini güçlendirecek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Barış Alper Yılmaz, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 46 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 29'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2703 dakika sahada kalan 23 yaşındaki milli yıldız, 4 gol ve 8 asistle takımına katkıda bulundu.