Ve transfer bitti! Andrea Pirlo, İstanbul devinin yıldızını kadrosuna kattı

Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo çok konuşulacak bir transfere imza atıyor. Süper Lig'de sezona istediği gibi başlayamayan Fatih Karagümrük, İstanbul devinin yıldızını kapıyor. Andrea Pirlo'nun onay verdiği transfer ocak ayında gerçekleşiyor.

Andrea Pirlo ara transfer dönemi için şimdiden kolları sıvadı. Fatih Karagümrük ile sezona iyi bir başlangıç yapamayan İstanbul temsilcisi, ocak ayında yapacağı takviyelerle iddialı bir konuma gelmeyi arzuluyor. Bu arada Andrea Pirlo, İstanbul devinin yıldızını kadrosuna katıyor.

ANDREA PIRLO FLAŞ TRANSFERE ONAY VERDİ

Süper Lig'de yeni sezona sürpriz bir şekilde Andrea Pirlo ile başlayan Fatih Karagümrük, ilk 14 haftada inişli çıkışlı bir performans sergiledi. Volkan Demirel'den takımı devralan Andrea Pirlo, ara transfer dönemi için yönetime raporunu sundu.

İSTANBUL'DAN AYRILMAK İSTEMEDİ

Öte yandan Andrea Pirlo, Süper Lig'de ses getirecek bir transfere imza atmak üzere. Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Francisco Montero, Fatih Karagümrük'ün yolunu tutuyor. İstanbul'dan ayrılmak istemeyen stoperin Karagümrük'e imza atmak üzere olduğu belirtildi. Andrea Pirlo da transfere onay verdi.

İspanyol savunmacının 6 aylığına Andrea Pirlo'nun öğrencisi olacağı belirtildi. Bu sezon Siyah-Beyazlı forma altında 4 maça çıkan 23 yaşındaki stoper, 1 asistlik skor katkısı verdi.