Ve transfer bedavaya bitti! Takımın yeni kanadı Bertrand Traore

Fenerbahçe, Bertrand Traore'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Son olarak Villarreal'de forma giyen başarılı futbolcu, Jose Mourinho yönetimindeki ilk transfer oluyor. İşte Bertrand Traore gelişmesinin detayları…

Bertrand Traore, daha önce Süper Lig'de kiralık olarak Başakşehir forması giymişti. Ara transfer döneminde yarım dönemliğine Villarreal'e imza atan 28 yaşındaki futbolcu, sezonun sona ermesiyle serbest duruma düşmüştü. Kanat bölgesine hızlı bir oyuncu arayan sarı lacivertliler, Traore'yi hedef olarak belirledi.

BERTRAND TRAORE ADIM ADIM FENERBAHÇE'YE

Bertrand Traore, Fenerbahçe'ye imza atmaya hazırlanıyor. Fransız basını Foot Mercato'da yer alan haberde; Kadrosuna hızlı bir kanat futbolcusu takviye etmek isteyen Kanarya'nın serbest statüde bulunan Bertrand Traore'yi renklerine bağlayacağını aktarıldı. Burkina Fasolu oyuncunun da bu transfere sıcak baktığı belirtildi.

MOURINHO "TAKIM YAVAŞ" DEMİŞTİ

Sarı lacivertlilerin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, mevcut kadronun "yavaş" olduğunu belirtmişti. Kontra atak futbolundaki ustalığıyla bilinen Portekizli hocanın da yapılacak Bertrand Traore takviyesine olumlu baktığı ifade edildi.

PİYASA DEĞERİ 9 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon 17 karşılaşmada görev aldı. Traore, bu maçlarda 1 gol ve 1 asistlik performans gösterdi.

www.aksam.com.tr